Gör en goodiebag med profilkläder

Profilkläder är perfekt att ge bort till era kunder och anställda i en goodiebag. Ni kan dessutom fixa in ett par snygga tygpåsar med er logotyp på som ni gör goodiebagen av.

Men de finns såklart en del att planera. Det första ni bör tänka på är såklart till vilket event eller tillfälle ni ska använda er av en goodiebag.

Ska ni enbart ge bort till era anställda, kanske som en julklapp, kan det vara bra att klura ut något extra speciellt och juligt att lägga i.

Givetvis ska de också vara något som kommer till användning och som uppskattas. Varför inte göra en snygg tröja med ett bra tryck på som förknippas med er verksamhet tillsammans med lite gott godis eller annat tilltugg inför julens mys.

Ha bredd på er kollektion

Ska ni däremot använda er av goodiebags inför en mässa eller annat event där ni riktar er mot kunder samt besökare är det bra att ha lite bredd på produkterna och ha olika plagg så att man har en valmöjlighet.

Det lockar inte bara fler, utan ger också era mottagare möjlighet att faktiskt ta något de tycker om samt har användning för. Det blir ju lite knasigt om ni endast har plagg som enbart passar kvinnor eller män.

Välj därför era plagg och design så att de passar alla typer av människor men se till att ändå ha variation på utbudet. Kanske kan ni ha kepsar, mössor, svettband, t-shirts och varför inte en stilren slips.

Genom att ni gör goodiebags där man ändå kan välja vad man vill ha i dom genererar ett större intresse. Se till att fylla dom med den information ni vill ha ut till era potentiella nya eller befintliga kunder och låt dom sedan själva välja några eller något plagg som passar dom.

Ni kommer garanterat få en bredare varumärkesspridning.