Välj profilkläder med bra kvalitet

Att välja profilkläder med god kvalitet är viktigare än att välja produkter som har lägre pris. De gör att era profilkläder både håller längre och sprider ert varumärke längre.

Köper ni in kläder med sämre kvalitet är risken att de går sönder lättare samtidigt som mottagarna kan bli irriterade av att produkten krånglar eller går sönder efter enbart några användningar.

Trycket blir oftast sämre och tvättas snabbt ut efter bara några tvättar vilket då också leder till att ert varumärke inte sprids.

Det är därför viktigt att tänka på kvalitet före pris. Köper ni era profilkläder hos Printoz kommer ni att få produkter i högsta kvalitet. Så länge tvättanvisningarna följs kommer trycket även det hålla länge och ert varumärke sprids och håller.

Men det är såklart också skillnad på vad ni ska ha för typ av profilkläder och i vilket material ni önskar ha dem i. Kolla runt lite efter vad ni behöver och vad ni tror era mottagare uppskattar.

Vill ni dessutom anses som miljövänliga så bör ni såklart också ha det inräknat i era inköp för att vara trovärdiga, dessutom är det alltid bra att värna om vår miljö.

Cottover – märket för er som vill vara miljömedvetna

Hos Printoz hittar ni exempelvis även kläder som är speciellt miljöframkallade. De är via CottoVer vilket ger kläderna en längre hållbarhet. Här tänker man både grönt och skönt genom hela tillverkningsprocessen. De är certifierade med Svanen, GOTs och Oeko. Bomullen är såklart ekologisk och Fairtrade-märkt.

Det ger er en högre trovärdighet och nöjdare kunder samt anställda när ni ger profilkläder av högsta kvalitet och miljövänligt. Alla uppskattar vi produkter som håller och inte går sönder efter första tvätten eller användningen.

Det ska inte kännas billigt och tillfälligt. Det ska utvinna en känsla och resultat av att ni uppskattar era kunder och att ni är en verksamhet att lita på.