Välj rätt profilkläder för er verksamhet

Det kan vara lite svårt att bestämma sig för vad för slags profilkläder man vill köpa in till sitt företag när man väl bestämt sig för att göra det. Det bästa är att först tänka ut vad ni har för verksamhet.

Har ni ett café kanske ett par snygga pikéer med en passande fras kan vara perfekt medan det kanske är mer passande med skjortor med er logotyp om ni har en kontorsverksamhet.

Det är bra att fundera på vad för slags profilkläder ni tror passar er verksamhet bäst. Kanske passar en snygg keps bättre än en t-shirt.

Hos Printoz.se hittar ni garanterat det ni söker. Om ni är fundersamma över vilken typ av profilkläder som passar er kan ni också titta runt på det breda sortimentet och ni kan också höra av er till printoz för bästa tipset för er verksamhet.

Här nedan kommer några tips över vad ni kan tänka på inför inköpet av profilkläder som vi hoppas kan hjälpa.

  • Bestäm er vad ni ska ha profilkläderna till, på jobbet eller dela ut till kunder
  • Ska era anställda även få, prata med dom och hör om de har några synpunkter
  • Bestäm vad ni ska ha för tryck på kläderna, eran logo eller ett passande budskap. Eller varför inte både och?

Ni kan sedan kontakta tsreklam.se om ni har frågor angående exempelvis de tryck ni vill ha på kläderna. Eftersom sortimentet är brett så klura på om ni vet att ni kommer behöva andra profilkläder längre fram som exempelvis inför ett högtidsfirande med er verksamhet.

Ni slipper då betala frakt flera gånger samt att det värnar miljön att minska transporterna. Se också till att antalet är rätt, det är bättre att köpa in lite mer än det ni tänkt.

Skulle ni känna att ni ändå är kluvna över vad ni ska ha för profilkläder är ni välkomna att ta kontakt med oss.